Lay Out Baru


Tukar layout lagi. Inilah akibatnya kalau sudah bosan. Layout blog ini sudah ditukar beberapa kali, terutamanya ketika masa-masa peperiksaan.

Hanee kata layout ni macam layout ‘budak baik’. Saya kata: Nampaknya kena tukar semulalah, macam menipu pembaca.

Blog saya ni bukan blog budak baik, yang tulis perkara baik-baik sahaja. Bukan blog yang tulis ‘hari ini saya buat apa’, ataupun ‘kenapa saya menyampah sangat dengan Cik X’, bukan juga blog untuk saya meluahkan munajat-munajat saya dengan Tuhan (kecuali beberapa entri saya fikir- kalau nak munajat elok sendiri-sendiri kot?). Jadi tak selarilah layout blog dengan isinya.

Nantilah bila-bila ada mood saya tukar lagi.

By the way, tajuk blog ni pun saya dah ubah. Cabaran untuk saya berfikir outside the box, buka mata dan minda luas-luas. My brain will not fall out because of that, right?.

Your brain won’t too.

Advertisements

4 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s