MCOT lagi


Lagi entri tentang Malaysian Community of Old Trafford. Minta maaf.

AGM 2006/2007 baru tamat. Jadi untuk beberapa minit, beban sebagai Setiausaha II telah diangkat daripada bahu saya. Tapi untuk beberapa minit sahajalah. Ada batu lebih berat yang terpundak di belakang saya sekarang. Mohon doa daripada sahabat-sahabat, supaya saya tidak mudah terpengaruh dengan emosi; mood swing yang selalu datang berkunjung memang kerap menyebabkan saya membuat keputusan yang salah. Supaya saya senantiasa tenang dan sabar juga.

Penghulu:- Aslam (3rd Yr Civil & Architecture Eng)
Penghulunita:- Afni (3rd Yr Chemical Eng)
Setiausaha I :- Pyan (3rd Yr Mechanical Eng)
Setiausaha II:- Wan Diana (2nd Yr Chemical Eng)
Bendahari I:- Hassan (1st yr Chemical Eng)
Bendahari II :- Nadiah (2nd Yr Pharmacy)

Exco Kerohanian : (I) Hasbullah (3rd Yr Mechanical Eng) (II)Hanee (3rd Yr Chem Eng)
Exco Kebajikan : (I) Hazwan Zainal (2nd Yr Petroleum Eng) (II) Shahirah (1st Yr Medic)
Exco Sukan : (I) Latifi (1st Yr Pharmacy) (II) Sazlinda (2nd Yr Physics)
Exco Penerangan: Khairu Hazwan (2nd Yr Pharmacy)

AJK : Afiq Zain (1st Yr Medic), Muzafar (2nd Yr Maths), Khafizuddin (2nd Yr Maths)
Zawani (3rd Yr Dentistry), Dalila (1st Yr Medic), Naimah (2n Yr Maths)

Selamatlah!

p.s. Camne 5 org budak chem eng (inc. Hazwan) nak cope with MCOT dan courseworks? Wish us luck!

Advertisements

8 comments

  1. salam wbt. tahniah dan takziah pd kalian. mmg amanah tu benda yg paling berat (spt kata2 Imam al-ghazali hujjatul islaam). sbg pemimpin, LAGI bnyk keputusan kita kena buat (org2 biasa pun buat keputusan juga sehari2an ya), maka kena selalu minta pertolongan dan petunjuk drp ALLaah agar apa2 keputusan kita buat tu, tu yg terbaik utk agama kita.maka, biasakan diri dgn solat istikharah. bekerjalah bersungguh2, jika apa yg kita buat itu krnNya dan dgn cita2 utk melihat Islaam tertegak, maka yakinlah pertolongan ALLaah itu dekat. ingatlah sahabat, walaupun jalan di bumi ditutup orang, jalan ke langit luas terbentang! maka, doalah kpdNYa selalu..xde sape yg boleh halang kita nk minta tolong drp ALLaah, dan Dialah sebaik2 penolong.

    sayu tetibe.isk. bantuan dan sokongan kuberikan dr dekat inshaALLah, dan dr jauh bila dah berjauhan nnti..(melankolik2..).
    doaku sentiasa bersama. doakanku juga.

    jaga diri sahabat2! wassalaaam.

    ~hujan..~

  2. Afni Dearie,

    tahniah. I believe in your capability (cess..macam aku layak je mengundi, haha). Haa…nak kena celebrate nih =)

    So next Monday night (12/17), The Ideal Husband at Royal Exchange Theatre? My treat!

    =)

  3. Thanks Kimah!

    Haz, I can’t wait! Currently stuck here in the PC cluster doing my simulation, at 20:45.. i can’t imagine anything better than royal exchange theatre right now- and its cosy atmosphere. miss that so much!

  4. w’salam kak azila.

    Jazaakillahu khairan kathiira

    Haha..saya tak memerintah tau, saya ‘assist’ je..tak pon ‘facilitate’;p

  5. salam wbt

    Mmg kak afni akan ‘facilitate’ , xpn bg arahan =P

    nway, i dun know how that 5 chem eng students will cope with the workload either.. huu..

    Pray so that Allah guide us through… insyaAllah~

  6. w’salam cik wan diana,

    tu namanya penggunaan eufemisme. orang tak amik IB dan tak belajar unsur-unsur sastera tak tau kot teknik ni. hahaha..

    anyway, of course akak bagi arahan je, dah ada secretary yg rajin lagi bersemangat waja kan..hehe

  7. u know wut to do dear! i’m totally malas nk join any committee..too much comitments..afni berusaha laaa!! hehe..really have a nice days wf ya..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s