Aduh!




Sengaja melakukan aktiviti blog-hopping gara-gara bosan. Kemudian terjumpa poster ni di blog seorang kawan. Mula-mula ingatkan poster main-main, tapi apabila di’check‘ semula, rupanya memang betul ada event ni. Sungguh tak disangka-sangka.


Ini petikan laporan akhbar Bintang Popular :

KETIKA artikel ini dibaca, Mawi kini dalam perjalanan ke Kota London untuk memenuhi undangan Persatuan Pelajar Malaysia di Manchester mengadakan persembahan di sana. Anjuran sebuah konsortium, iEverything Ltd dan Teega dengan kerjasama syarikatnya Mawi World Sdn Bhd, persembahan makan malam itu ibarat serampang dua mata buat penyanyi bersuara jantan ini.


Bukan MCOT ya persatuan pelajar yang dimaksudkan.

£35 harga tiket. Lagi baik pergi tengok konsert Outlandish. Tak pun Sami Yusuf. Baru £12.

Advertisements

6 comments

  1. Hahahahahaha. Ada ke persatuan pelajar yang jemput dia ni? Serius aku tak nampak faedahnya. Lainlah kalau jemput ‘abang’ aku ke..haha. Heran, heran.

    Eh, kalau ada show Outlandish, Sami Yusuf, etc hujung tahun ni, jom pegi?
    ;D

  2. aku xrasa ada. takde promo dlm mlist kitorg pon. ade org tau ke? memang xde faedah. ngarut sungguh.

    jom. biasa oulandish & sami yusuf pnye konsert masa easter aa tpnye.. xpon lepas raya..heheh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s